Niveli fillestar i karrierës

Përballja me fuqinë punëtore për herë të parë. Eksplorimi i ndryshimeve në karrierë, dhe nevoja për të krijuar një eksperiencë në një fushë të re. Papritmas gjendeni pa punë dhe ju duhet të përballeni me vështirësitë për të gjetur një punë në fushën tuaj të eksperiencës. Të bësh diçka të…

Read more...

Niveli i Mesëm i karrierës

Ju keni fituar eksperiencë të mjaftueshme. Keni një karrierë  të testuar në treg. Jeni stabilizuar në karrierën tuaj por keni akoma shumë vite punë përpara. Për këtë arsye në këtë pikë të karrierës është normale që ju të doni ndryshimin. Në fakt, gjatë moshës mesatare, sfidat më të mëdha janë…

Read more...

Niveli i Pjekurisë në karrierë

Ne e dimë që dikush me eksperiencë të gjerë nuk do të kënaqet derisa ta përdorë atë ekseriencë ashtu si duhet. Për këtë arsye ne ndihmojmë punonjësit e pjekur dhe me eksperiencë të qëndrojnë produktivë dhe të kontribuojnë në tregun e punës. Duke punuar me ne ju mund të zgjidhni…

Read more...

Niveli i avancuar i karrierës

eni duke kërkuar mundësi më të mira në karrierë? Ne e kuptojmë rëndësinë që ka puna në jetën tuaj. Lajmi  i mirë është se karriera duhet të niset herët për të arritur atë që dëshironi në një linjë me vlerat dhe qëllimet tuaja.
Kur keni arritur në një pikë të…

Read more...

Blog

blogsmall2

Events

Keshilla karriera

consultation

Referenca nga klientet

LGBTIQ Employment Equality Index

Oferta pune

SPECIALIST/JURIST PRANE SKTORIT TE DEBT COLLECTION Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
AUDITUES I BRENDSHEM Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MENAXHER I MEDIAVE SOCIALE Job Good! Life Good! The HeadHunter...
MENAXHER BLERJESH Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MENAXHER I MEDIAVE SOCIALE  Job Good! Life Good! The HeadHunter...
SHITES/E NE EKSPOZITOR Job Good! Life Good! The HeadHunter group...
FARMACIST (DREJTUES RRJETI FARMACISH ) Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
EKONOMISTE Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MENAXHER/E SHITJESH NE EKSPOZITOR Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MAGAZINIER - TIRANË The HeadHunter Ltd është një kompani...
LOAN OFFICER-PRISHTINA Job Good! Life Good! The HeadHunter...
CUSTOMER RELATIONS MANAGER-PRISHTINA  Job Good! Life Good! The HeadHunter...
MOBILE BANKERS - AGJENTË TË SHITJES Job Good! Life Good! The HeadHunter...
FARMACIST – DREJTUES TEKNIK Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
FARMACIST Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
SPECIALIST/JURIST PRANE DEPARTAMENTIT JURIDIK Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
JURIST/SPECIALIST PERMBARIMI, DEPARTAMENTI JURIDIK Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MENAXHER/E BLERJESH Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
Pergjegjese Finance Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
BANAKIERE Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...