SHENDETESIA

Çfarë pune bëjnë menaxherët e shërbimeve mjekësore dhe të shëndetit?

Menaxherët e shërbimeve mjekësore dhe të shëndetit, të quajtur ndryshe dhe drejtuesit e shërbimeve shëndetësore, planifikojnë, drejtojnë dhe koordinojnë shërbimet mjekësore dhe shëndetësore. Ata mund të menaxhojnë një strukturë të tërë, të përshtatin specialitetet e tyre në menaxhimin e një klinike ose departamenti, ose të menaxhojnë një praktikë mjekësore për një grup mjekësh.

Mjedisi i Punës

Pjesa më e madhe e menaxherëve te shërbimeve mjekësore dhe shëndetësore punojnë në zyra brenda institucioneve shëndetësore përfshi spitalet, ambulancat, dhe vendet ku zhvillohen praktikat e grupeve mjekësore.

Si të bëhesh një drejtues i shërbimit mjekësorë dhe shëndetësorë?

Drejtuesit e shërbimeve mjekësore dhe shëndetësore duhet të kenë një diplomë universitare për të hyrë në këtë fushë; megjithatë edhe diplomat pasuniversitare janë shumë të kërkuara.Kërkesat gjithsesi variojnë sipas institucioneve.

Prespektiva e Punës në këtë fushë

Punësimi i drejtuesve të shërbimeve mjekësore dhe shëndetësore pritet të rritet në mënyrë të konsiderueshme gjatë periudhës 2012-2020, madje shumë më shpejt se mesatarja e të gjithë profesioneve të tjera. Duke marrë parasysh që popullsia e baby – boom po rritet në moshë dhe njerëzit qëndrojnë aktivë në punë më gjatë, industria e shëndetësisë në përgjithësi do të ketë një rritje të kërkesës për shërbime mjekësore. Menaxherët në këtë fushë do të nevojiten për të organizuar dhe menaxhuar informacionin mjekësor dhe medikamentet në të gjitha fushat e industrisë.

Blog

blogsmall2

Moments

Stafi

  •  
  • .
  • .
  • .
  • .
  • .
 

 

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Referenca nga klientet

Oferta pune

FINANCIERE Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
Asistent Menaxher Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
SPECIALIST PROKURIMESH Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
DREJTOR SHITJESH Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
ADMINISTRATOR PALLATI Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
MENAXHER SHITJESH Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
OFICER KREDIE The HeadHunter Ltd është një kompani...
MENAXHER DYQANI Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
FINANCIERE Job Good! Life Good! The HeadHunter Ltd është...
BRAND MANAGER Job Good! Life Good!   The HeadHunter...
OFICER KREDIE  The HeadHunter Ltd është një kompani...
OFICER KREDIE The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
NDIHMES EKONOMISTE The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
OFICER KREDIE The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
MENAXHER SHITJE The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
punesim nga shtepia Grupi The HeadHunter me shtrirje në Shqipëri,...
ELEKTROAUTO The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
KONTROLLOR TEKNIK The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
AGJENT SHITJESH The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...
MENAXHER SHITJE The HeadHunter Ltd është një kompani inovative...